BATMAN - Edinilen bilgilere göre, Kozluk`tan Batman istikametine giden Deniz Yaman yönetimindeki 34 HU 6096 plakalı otomobilin yola dökülen mucurların üzerinde kayması ve sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan sürücü ve yandaki şahıs ağır şekilde yaralandı.

 

Trafik kazasının Kozluk Jandarma Komutanlığına bağlı korucu nöbet kulübesinin yakınında yaşanmasından dolayı kazazedelere ilk müdahaleyi korucular ve olay yerine gelen halk yaparak takla atarak yan yatmış araçtan yaralıları çıkardılar.

 

Batman Bölge Devlet Hastanesinden gelen sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, tedavilerinin yapılması için Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Araç sürücüsü Deniz Yaman`ın yoğun bakımda tedavi altına alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kimliği öğrenilemeyen diğer şahsın ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

 

Yaklaşık 2 senedir yapım aşamasında olan ve bir türlü bitirilemeyen Batman-Kozluk Karayolunun yapımı yeni tamamlanan bazı bölgelere dökülen mucurların üstüne gereği kadar asfalt dökülmemesi ve arta kalan mıcırların temizlenmemesi birçok kazaya davetiye çıkarıyor. (Said Aksoy - İLKHA)