Seçim çalışmaları çerçevesinde Alanya`ya gelen AKPM Başkanı Çavuşoğlu, Türkiye`nin artık çok büyüdüğünü ve güçlendiğini söyledi.

Uluslararası örgütlerin başında artık Türklerin bulunduğunu sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, "Avrupa`nın en büyük örgütün başında Alanya`dan kardeşiniz var. Örgütün başında başkanlık yapıyor. Bunun dışında uluslar arası örgütlerin başında gerek Nato`da, gerekse İslam Konferansı Örgütü başında Türk var. Şuanda da IMF`nin başına da 2 Türk arkadaşımızın geçme olasılığı da var. Bunlar gerçekten bize gurur verir. Hangi arkadaşımız olursa biz buna tam destek veririz. Zaten gerçek anlamda da milliyetçilik budur. Hangi partiden ve hangi görüşten arkadaşımız uluslar arası örgütlerin başına aday olursa biz destekleriz." dedi.

"İNŞALLAH ANTALYA`DA BEKLENENİN ÇOK ÜSTÜNDE OY ALACAĞIZ"

Antalya merkezinde 2 gündür çalıştığını belirten Çavuşoğlu, son derece coşku ve ilgi ile karşılandıklarını ifade etti. Gerek kırsalda, gerek turizmde ve gerekse esnafında kendilerini memnun ettiğini kaydeden Çavuşoğlu, Okurcalar da bugün bir alışveriş merkezinin tamamını taradıklarını söyledi.

Avsallarda seçim bürosunu açtıklarını kaydeden Çavuşoğlu, burada ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydetti. Çavuşoğlu, "Bir öncekini bıraktığımız yerde geri kalan bölümünü dolaşıyor ve ziyaret ediyoruz. Buralar da coşku ve destek görüyoruz. Halkın bize olan güven ve desteğini görüyoruz. Bu bizi sevindiriyor ve mutlu ediyor. İnşallah Antalya`da beklenenin çok üstünde oy alacağız." şeklinde konuştu.

Bu arada MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Çavuşoğlu`nun konuşmasını bölerek koluna girdi. Karşılıklı espri yapan 2 milletvekili birbirlerine sarılarak ayrıldı.