BATMAN-Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB iş birliği ile gerçekleşen ve ABİGEM tarafından finanse edilen 2012 yılı Birinci Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Kursiyerlere sertifikaları BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, KOSEGEB Batman İl Müdürü Gökhan Doğan ve ABİGEM Koordinatörü Harun İpekyüz`ün katılımıyla gerçekleşen tören ile verildi.

 

Törenden önce Osman Nasıroğlu yaptığı konuşmada \"BATSO olarak bu güne kadar toplam 120 girişimci adayına sertifika verdik ve önümüzde ay 100 kişiye daha sertifika vermeyi planlamaktayız. Bu eğitimleri vermemizde bünyemizde faaliyet gösteren KOSGEB ve ABİGEM`in de katkıları olmuştur. KOSGEB`in yapmış olduğu kuruldan geçen 12 projenin dokuzunun Batman ABİGEM tarafından hazırlanmış olması sevindiricidir. Sizlerin hazırlayacağı projelerde de ABİGEM sizler için ücretsiz olarak bu hizmeti verecektir.\" Sözlerine yer verirken, kursiyerlere de iş hayatları ve ticaret ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

 

Son olarak Batman KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğan ve Batman ABİGEM koordinatörü Harun İpekyüz kursiyerler için kurumlarınca yapılabilecekler hakkında bilgi verdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)