BATMAN - Edinilen bilgilere göre, kimliği belirlenemeyen hırsız veya hırsızlar, iftar saatinde Kısmet Mahallesi 803 Sokak No:28`de bulunan işyerinin kepengini kırarak içeri girdi. Bir adet laptop ve raflarda bulunan yaklaşık bin 500 TL değerinde sigaraları alan hırsız veya hırsızlar, kayıplara karıştı.

 

İftardan sonra saat 20.00 sıralarında işyerini açmak için gelen işyeri sahibi Murat Ekinci, hırsızlık olayını görünce emniyete haber verdi. Olay yerine gelen polis, incelemelerde bulundu.

 

İşyeri soyulan Murat Ekinci, üç seferdir işyerinde hırsızlık yapıldığını belirterek, \"İftarımı açmak için eve gitmiştim. İşyerime döndüğümde kepengin kırık olduğunu fark ettim ve içeri girdiğimde laptop bilgisayarımın ve raflardaki sigaraların çalındığını gördüm. Hemen polisleri aradım, ne yapacağımızı bilmez hale geldik bu hırsızlardan. Yetkililer buna artık bir çare bulsunlar, bu konuda kimse hiçbir şey yapmıyor\" dedi.

 

Hırsızlık yapılan mahalde hemen hemen her işyerine hırsızların girmesinden şikayetçi olan mahalle sakinleri, yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istediler.

İşyeri sahibi hırsızlık olayından şikâyetçi olurken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)