ADANA - Seyhan ilçesinde bulunan Melek Gezer Çarşısı esnafı elektrik kesintilerinden muzdarip…Elektriğin olduğu vakitlerde ise düşük voltaj sebebiyle yüksek sıcaklığın yaşandığı Adana yazında klimalar çalışmıyor. Türkiye`nin 4. Büyük kenti olarak anılan bir metropolde bu durumun yaşanması, Melek Gezer esnafı ve alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Sıkıntılarını İlke Haber Ajansına anlatan Melek Gezer Çarşısı esnaflarından Hanefi Özoğul, \"Neredeyse her gün elektrik kesiliyor. Adana`da hava çok sıcak, elektrik kesintisinden dolayı dükkânımızda bulunan dolabımız dahi çalışmıyor. Soğuk su içmeye hasret kaldık diyebilirim. Üstüne üstlük elektrik olduğu vakitlerde düşük voltaj sebebiyle klimalarımız da çalışmıyor. Gerçekten çok sıkıntı çekiyoruz. Elektrik kesintisinden dolayı gündüz vakti bile dükkânımız zifiri karanlık, müşterilerimiz dükkânı kapalı zannederek geri dönüyor. Alışveriş için içeri giren müşterilerimize ürünlerimizi el fener feneri yardımıyla göstermek zorunda kalıyoruz. Varın artık siz düşünün bu ortamda ne kadar sağlıklı alışveriş yapılabilir\" dedi.

TEDAŞ yetkilileri gelerek elektrik sayaçlarının eski olduğunu dile getirdiklerini ifade eden Özoğul, bunun üzerine sayaçlarını değiştirdiklerini, ancak sorunun çözülemediğini söyledi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)