MERSİN- Tarsus`un Damlama mevkiindeki sık sık meydana gelen kazaların önlenmesi için AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz tarafından, hazırlanan rapor, Karayolları 5.Bölge Müdürü Yakup Dost`a teslim etti.

 

Meniz, yaptığı açıklamasında, Tarsus-Ankara yolunun Damlama mevkiindeki kazaların önlenmesine yönelik çalışmaları görüştüklerini belirtti.

 

Söz konusu yerde sık sık yaşanan trafik kazalarının kendilerini çok üzdüğünü ve Ak Parti`nin insan endeksli siyasi anlayışıyla radikal projelere imza attıklarını ifade eden Meniz, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü`nün yapacağı çalışmalarla bu kazaların önüne geçilmesi talebini ilettiklerini kaydetti.

 

Siyasi iktidar olarak problemlerin çözüm noktasında hiçbir siyasi mülahazaya girmeden yapılması gereken hizmetler için her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını anlatan Meniz şunları söyledi: \"Gün geçmiyor ki Damlama`dan kaza haberi gelmesin. Bu yol adeta ölüm yolu olarak adlandırılmaktadır. Bu konunun çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Damlama mevkiinde kazaların önlenmesi noktasında uyarı levhaları, hız kontrol radarları ve ikaz işaretleri olmak üzere, gerekli tedbirlerin alınması noktasında tüm girişimlerde bulunacağız\" şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)