BATMAN- Batman Havalimanı`nda görme engelliler için yapılan 750 metretüllük hissedilebilir yüzeyin yanı sıra tüm engellilerin güvenli hareket edebilmeleri için engelli danışma, engelli check-in bankası, engelli bilet satışı, engelli WC, engelli otopark alanı ve uygun ölçülerde ankesörlü telefonlar yapıldı.

 

Batman Valiliği Hava Meydanları İşletmesi, Batman Havalimanı`nda görme engelli vatandaşlara 750 metretüllük hissedilebilir yüzey yaparak engelliler için yapılan hizmetlere bir yenisini ekledi.

 

Engellilerin daha güvenli ve hızlı hareket etmeleri için Batman Havalimanı`nda görme engelliler için yapılan 750 metretüllük hissedilebilir yüzeyin yanı sıra tüm engellilerin güvenli hareket edebilmeleri için engelli danışma, engelli check-in bankası, engelli bilet satışı, engelli WC, engelli otopark alanı ve uygun ölçülerde ankesörlü telefonlar yapıldı.

 

Yapılan hizmetler karşısında engelliler refakatçı yardımı olmadan istedikleri işlemi rahatlıkla yerine getirebiliyor.
Engellilere sunulan bu hizmetler karşısında çok mutlu olduklarını belirten engelliler emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Öte yandan, gelecek günlerde engelliler için yapılacak olan kabartma haritalar ile görme engelli vatandaşların yönlerini rahatlıkla bulmalarının sağlanacağı bildirildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)