BİNGÖL-Kazaların adresi Çapakçur Köprüsünde dün saat 15.30`da bir trafik kazası daha meydana geldi. Feci kazada 2 kişi ağır yaralandı.

 

Bingöl`ün tanınan işadamlarından Filit Demir(69) idaresindeki 12 AR 406 plakalı araç, Çapakçur Köprüsü`nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarpıp karşı şeride geçti.Demir`in kullandığı araç, daha sonra karşı yönden gelen Gazi Doğan(40) idaresindeki 12 AC 657 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.

 

Çarpmanın etkisiyle özel araçtaki Demir ile minibüs sürücüsü Doğan yaralandı. 112 acil servis ambulansı ile Bingöl Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

 

Kazada ağır yaralanan Bingöllü işadamı Filit Demir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Çapakçur Köprüsü Viyadüğe Çevrilsin!
Bingöl`de her yıl onlarca kazanın yaşandığı Çapakçur köprüsünün viyadüğe çevrilmesini isteyen vatandaşlar yetkililere seslenerek \"Daha kaç canın gitmesine seyirci kalacaksınız\" dediler.

 

Çapakçur köprüsünün ölüm köprüsüne dönüştüğünü ifade eden vatandaşlar siyasilere tepki göstererek \"Her seçim döneminde köprünün dönüştürülmesi için söz veriyorlar seçimden sonra vaatlerini unutuyorlar\" şeklinde konuştular. (Nihat Kanat-İLKHA)