ADANA - Adana`da 9 Temmuz 2012 Pazartesi yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

EKSPRES GAZETESİ: ADANA`NIN GURURU OLDU
CHP Milletvekili Ali Demirçalı Time Dergisi tarafından \"Yılın Milletvekili\" seçildi. Ankara Sürmeli Oteli`ndeki törende, Time dergisi yılın devlet adamı ödülüne TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan layık görüldü. TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, yılın başarılı siyasetçi ödülünü aldı.

İhaleler İnternette
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Özel İdaresi`nin ihaleleri konusunda bazılarının şaibe yaratmaya çalıştıklarını bu nedenle ihalelerin internet sitesinde ilan edildiğini söyledi.

Eroin Bağımlısı Aşırı Dozdan Öldü
Adana` da bir cami tuvaletinde aşırı dozda eroin aldıktan sonra fenalaşarak cansız vaziyette yerde yatan bir şahıs, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin dakikalarca üren kalp masajı ile hayata döndürüldü. Ambulansla hastaneye kaldırılan şahıs tekrar fenalaştı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 OCAK GAZETESİ: ADANA`DA YARIM KALAN YATIRIMLAR Adana özelinde merkezi hükümetlerin programları dâhilinde başlanan dev yatırımlar olarak beklenti oluşturan bir sürü yarım kalmış ve yıllardır bekleyen kamu yatırımlarına sahip. Öyle ki 1994 yılından günümüze kadar halen bitirilmeyi bekleyen yatırımların varlığı dahi unutulmaya yüz tutmuş bir şekilde kaderine terk edilmiş.

Adana Terk Edilmiş Şehir
Adana` da hava sıcaklığı 33 derece olmasına rağmen nem oranının yüzde 62` ye kadar yükselmesi ile sokaklar boşaldı. Türkiye` de yaklaşık 10 gündür etkili olan serin hava, Adana` da nemin yükselmesiyle yerini bunaltıcı bir havaya bıraktı. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar adeta şehri terk etti. (Mustafa Çiçek-İLKHA)