ADANA - Adana`da 28 Haziran 2012 Perşembe yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

5 OCAK GAZETESİ: Yüreğir Belediyesi`nde TİS İmzalandı
Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan, Hizmet İş Sendikası ile imzaladıkları toplu iş sözleşmesinin, Yüreğir`in şartları göz önüne alındığında çalışanlar açısından olumlu olduğunu belirtti.

Kuran-ı Kerim Kampanyası
Çukurova Din Görevlileri Derneği, okulların tatile girmesi nedeniyle sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bir kampanyaya daha imza atıyor. Başarının ödüllendirilmesi adına `Kuran okumaya geç, Kuran`ı seç ve Takdirnameyi getir Kur`an-ı Kerimi götür` sloganıyla Adana genelinde 60 bin takdirname alan öğrenciye Kuran-ı Kerim, saat, top ve bayrak dağıtılacak.

Anız Yangını Bereket Katili
Yaz aylarının gelmesiyle artan `anız yangınları`nın sanıldığının aksine yarardan çok zarar veriyor. Toprak verimini arttıran canlıların önemli bir kısmı bu yangınlarda yok olurken, toprak yorgunluğu da artıyor.

İLKHABER GAZETESİ: STK`lar Uyardı: Depreme Karşı Önlem Alın!
Ceyhan depreminin ardından 14 yıl geçti. 27 Haziran 1998 tarihinde meydana gelen Adana- Ceyhan depreminde yaşanan büyük acının unutulmamasını isteyen 3 Oda ve Ceyhan Belediye Başkanı, `depremi unutmayalım, unutulmasına izin vermeyelim` çağrısında bulundu.

Enişte Katiline 25 Yıl Hapis
Adana`da birlikte alkol aldığı eniştesini bıçaklayarak öldüren şahıs, 25 yıl hapse mahkûm oldu. (Ayhan Kaya - İLKHA)