Bugün Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışla tanıştı. Yarın bu bölgelere ek olarak Trakya bölgesinde yağış görülecek. Çarşamba günü ise İstanbul`a gök gürültülü ve sağanak yağış geliyor. İşte gün gün Türkiye`nin hava durumu...

YAZ YAĞMURU URFALILARI HAZIRLIKSIZ YAKALADI

Şanlıurfa`da vatandaşlar, öğle saatlerinde aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalandı. Kent, yağmurla kısa süreliğine de olsa serinledi.

Türkiye`nin en sıcak kentleri arasında yer alan Şanlıurfa`da, saat 14.30 sıralarında yağmur yağmaya başladı.

Bazıları ise serinlemek için yağmur altında yürümeyi tercih etti. Sıcaklığın 40`lı derecelerde seyrettiği Şanlıurfa`da, yağan yağmurla birlikte hava kısa süreliğine de olsa serinledi.

Bugün ülkemizin Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Kastamonu çevrelerigök gürültülü ve sağanak yağışlı olacak. Diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek.

ÇARŞAMBA İSTANBUL`DA YAĞMUR BEKLENİYOR

Çarşamba gününe gelindiğinde, başta İstanbul olmak üzere Marmara`nın batısı, İç Anadolu`nun kuzeyi, Gümüşhane ve Bayburt hariç Karadeniz`de ve Doğu Anadolu`nun doğusu sağanak yağışlı geçecek. Diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak.