BATMAN -Yaptığı sosyal-kültürel etkinliklerle adını duyuran Sason Rahmet Pınarı Derneği yarın (Cuma Günü) "Maneviyatsızlık ve Kaybolan Gençliğimiz" konulu bir etkinlik düzenliyor.
 
Sason Rahmet Pınarı Derneği`nden yapılan açıklamada, "Malumunuz dünyada, ülkemizde ve özellikle şu küçücük Sason`umuzda yaşanan travmalar, bunalımlar aile içindeki geçimsizlikler ve bunların sonucunda meydana gelen hezeyanlar, vicdan sahibi herkesi derinden üzdüğü gibi, biz Rahmet Pınarı Camiasını da derinden üzmüş, yüreklerimizi burkmuş ve uykularımızı kaçırmış durumdadır. Onun için kendi öz değerlerinden, asimile edilmiş, aziz İslam`ın getirdiği huzur dolu maneviyattan uzaklaştırılmış, Müslüman halkımıza bir soluk ve uzanan el olmak için yarın düzenleneceğimiz `Maneviyatsızlık ve Kaybolan Gençliğimiz` etkinliği öncesi çalışmalar tamamlanmıştır. Tüm kardeşlerimiz davetlidir" denilerek Sason ve Batman halkı davet edildi.
 
Cuma Günü saat: 17.30`da Sason Merkez Camii önünde erkeklere yönelik yapılacak etkinliğe konuşmacı olarak emekli müftü ve Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yazar Mehmet Göktaş katılacak. Açık alan etkinliğine sanatçılar Derviş Madsor ve Özcan ilahi ve ezgileriyle katılacaklar. İlginin olması beklenen açık alan etkinliği ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. (Veysi Demir - İLKHA)