BİNGÖL - Has Parti Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan ile teşkilat üyelerinden Halit Uslu, Bingöl FM ile İlke Haber Ajansı Bingöl temsilciliğini ziyaret ederek çalışmalarının devamını diledi. Has Parti heyetini, Bingöl FM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Tokuş ile İlke Haber Ajansı Bingöl Muhabiri Nihat Kanat karşıladı.

Bu ziyareti daha önce düşündüklerini ancak bugüne kısmet olduğunu dile getiren Has Parti İl Başkanı Ulukan, Bingöl FM ile İlke Haber Ajansı`nın hizmetlerini takdir ettiklerini ifade etti. Toplumun İslami ve insani duyarlığını göz önünde bulundurduğu için Bingöl FM ile İlke Haber Ajansı`na teşekkür eden Ulukan, Müslümanların şahsi menfaatlerini ve kişisel çıkarlarını öne sürmeden, İslami ölçüler kapsamında hayırlı bir neslin inşası için yapılan hizmetlerin devamını diledi.

Bingöl FM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Tokuş ile İlke Haber Ajansı Muhabiri Nihat Kanat da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler. (Nihat Kanat - İLKHA)