ŞANLIURFA- 14 Mayıs Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Şanlıurfa Vakfında Neler Oluyor
Yıllardan bu yana Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Dr. Müslüm Sunay ve ekibi, Genel Merkez tarafından görevden alındı. Sunay`ın yerine Dr. Süleyman Gök`ün atandığı öğrenildi.

Koruma Altındaki Ceylanlar Çoğalıyor
Ceylanpınar ilçesinde koruma altında bulunan ceylanların sayısı 900`ü aştı.

İpekyol Gazetesi: DSİ`de Temizlik Başladı
Gazete İpekyol`da sık sık usulsüzlüklerle anılan ve bir devlet kurumu olan DSİ 15 Bölge Müdürlüğü`nde bir yetkilinin açığa alındığı diğer yetkilinin ise açığa alınmadan önce başka bir göreve geçişini sağladığı öğrenildi.

Telefon Dolandırıcılarına `Şafak Operasyonu`
Türkiye`de `Telefon Dolandırıcılığı` üssü olarak bilinen Akçakale`ye dün 400 polis ve çok sayıda jandarma eşliğinde operasyonlar düzenlendi. Çok sayıda evde aramaların yapıldığı operasyonda sim kartlar, altın ve para ele geçirildi. Olayda 24 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Olay Gazetesi: Emniyeti denetim yapmaya davet ediyoruz
Karaköprü Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Abu zer Şeker, Eyyübiye Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mehmet Emin Ak, Çankaya Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mehmet Polat, ortak bir yazılı açıklama yaptı.

YENİURFA Gazetesi: Yakıcı Güneş Altında Ekmek Mücadelesi
Çukurova yöresinde tarım işçileri öğle saatlerinde 35 dereceye kadar çıkan sıcaklıkta ekmek parası için çalışıyor.

Ayhan:75 Bin Seçmene Yapılmış Bir Haksızlıktır
Tutuklu BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, 12 Haziran seçimlerinden bir yıl sonra danışmanlık bürosundan bir mesaj yayımladı. (Mehmet Demir-İLKHA)