ŞIRNAK - Mustazaflar Cemiyeti Cizre şubesinin kuruluşu nedeniyle derneğin geçici şube sekreteri Tahir Osal, çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceklerini söyledi.
 
Yapılacak çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Osal, "Rabbim muvaffak ederse ilk icraatımız Ramazanın yaklaşması dolayısıyla Ramazan yardım kampanyasını düzenlemek. Bunu da fiilen başlattık. Şuan Bize müracaat eden binlerce aile var, bu ailelerin muhtaçlık derecelerini belirlemek için mağdur ve muhtaç aile tespit birimimiz hummalı bir çalışma içine girmiş bulunmaktadır. Aynı şekilde halkla ilişkiler birimimizin çalışmaları, gece gündüz yaptığı ziyaretlerle devam etmektedir. Köy, belde birimimiz de köylerde bulunan mağdur ve muhtaçları belirlemek için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.
 
Rabbim Muvaffak ederse bu sene 1.500`ün üzerinde aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Ve Çalışmalarımız Kaldığımız Yerden Devam Edecektir. Gözü yaşlı mağdurların duasıyla rabbim bizi muvaffak edecektir şeklinde konuştu. Öte yanda yeni mustazaflar cemiyetinin logosunda güvercin ve zeytin dalı bulunması dikkat çekti. (Abit Dündar - İLKHA)