BİNGÖL - Bingöl Valiliği'nce uygulanan 5 yılda 500 bin ceviz fidanı dikim projesi uygulama esasları çerçevesinde oluşturulan proje yürütme kurulu, valilik toplantı salonunda Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın başkanlığında toplanarak, proje çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kıyas, Bingöl İl Kadastro Müdürü V. Ahmet Demirçelik, Bingöl Orman İşletme Müdürü Eray Karahan ve Bingöl Üniversitesi Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Mikdat Şimşek katıldı.

Toplantıda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Nurettin Kıyas, tarafından sunum yapıldı. Sunumda kampanya kapsamında 2012 yılı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Daha sonra kampanya kapsamında bundan sonra yapılacak çalışmalar konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıya katılan katılımcıların proje hakkında görüş ve önerilerinin ardından toplantı sona erdi. (Furkan Bingöl - İLKHA)