HOLLANDA - Hicret Camii ile İHO EBRAR'ın organizasyonuyla, 22 Nisan Pazar günü, yoğun bir katılımla Kutlu Doğum etkinliği düzenlenmişti. Hicret Camii ve İHO EBRAR yetkilileri, programın gerçekleşmesinde maddi, manevi desteklerini esirgemeyen, üye ve gönüllüleri ile teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

 

Cami'de verilen yemekten sonra, kısa bir teşekkür konuşması yapan, Hicret camii imamı Molla Mücahit Kılıç, programda görev alan üye ve gönüllülere hitaben; "22 Nisan Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşen programda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun inşallah. Sizlerin büyük desteğiyle, Lahey'de ilk defa gerçekleşen çok önemli bir Kutlu Doğum programı düzenledik. Şüphesiz bu programın gerçekleşmesinde siz değerli kardeşlerimizin büyük desteği olmuştur. Bu bağlamda önümüzdeki programlarda da sizlerden aynı özveriyi göstermenizi bekliyoruz" dedi.

 

Programa sponsor olan firmalara da teşekkür ziyareti gerçekleştireceklerini ifade eden Kılıç, yaptığı yemek duasıyla konuşmasını bitirdi. (Yusuf Zaman - İLKHA)