BATMAN- Batmanda faaliyet gösteren Demokratik Sendikalar konfederasyonu DESK'e bağlı Demokratik Eğitim Sen (DES) Batman İl Başkanı Şehmus Özcan, yazılı açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Özcan yaptığı açıklamada, Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı Demokratik-Eğitim Sen Batman İl Başkanı Şeyhmus Özcan,doğruyu bulmak için bir çok sendika değiştirdiğini ama umduklarını bulamadıklarından Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı Demokratik-Eğitim Sen Batman il Başkanlığını bıraktığını ve üyeleriyle topluca istifa ettiklerini bir daha da herhangi bir sendikaya üye olmayacağını ve hiç bir sendikadan da talep istemediklerini dile getirdi.

Özcan, kalben huzurlu olduğunu belirterek, şahsı olarak gece gündüz demeden elinden geldiği kadarıyla üyelere sahip çıktığımı kaydetti.


Görevini yaparken her türlü fedekarlığı yaptığını ancak sendikanın kendisine sahip çıkmadığını belirterek, "Bağlı bulunduğum DESK, üyesi ve il başkanı olduğum DES çok önemli bir konu için gittiğim Ankara'da Hataylısı Diyarbakırlısı bana sahip çıkarken,bırakın bana yardımcı olmayı bana sahip çıkmadılar.? Ben onların il başkanıyım.bunu bana yapanlar üyelerime hiç mi hiç sahip çıkmazlar diye düşünüyorum demek ki Sendikacılık benim işim değilmiş bana göre değilmiş kalanlarada başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. (Kenan Önder-İLKHA)