DİYARBAKIR - Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 1 milyonu aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğinde seslendirdikleri birbirinden güzel ilahi ve ezgilerle halkı coşturan ilahi sanatçıları, memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Mustafa Altıntop: Öncelikle çok heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum. Rabbimize, bizlere böyle bir coşkuyu, aşkı yaşattığı için ne kadar şükretsek azdır. Biz de seslendirdiğimiz ilahilerle bu güzel etkinliğe katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun.
 
Bilal: Böyle büyük ve güzel bir etkinlikte bize de görev verilmesi, bizim için büyük bir şereftir. İnşallah bu etkinlik insanların hidayete ermesine vesile olur. İnanın ki peygamber Efendimizin (sav) ruhu aramızdadır ve gülümseyerek bizi seyretmektedir. Allah Peygamber aşkıyla buraya gelenlerden razı olsun.
 
Özcan: Böylesi güzel ve şerefli bir günde, bizim de âcizane ilahilerimizle bu kutlu etkinliğe hizmet etmek büyük bir şeref duymaktayız.
 
Hikmet Kıyançiçek: Bize böyle güzel günler yaşattığı için Rabbimize hamd ediyoruz. Bu coşkunun dünyanın her tarafına yayılması temenni ediyoruz.
 
Burhanettin Caba: Böylesi anlamlı ve coşkulu bir gün de bizi bir arada toplayan Rabbimize ne kadar hamd etsek azdır. Bu kutlu sevda kelimelerle ifade edilemez. Bu insanlarla daha güzel günlere ınkılab edeceğiz inşallah. Bütün Peygamber sevdalılarıyla Havz-ı Kevser de buluşmak dileğiyle.
 
Bilal Dalkılıç: Peygamberimizin Kutlu Doğumu münasebetiyle yapılan bu güzel etkinliğim, Müslümanlar için daha güzel yarınlara dönüşeceğini umuyoruz. Rabbim, Müslümanların bu ihlâslı amellerinden dolayı üzerimize nusret ve rahmeti indirir inşallah.
 
Cahit Kılıç: Bugün bizim Peygamber sevdalıları olarak mutlu huzurlu ve neşeli günümüz. Duygularımızı anlatmak gerçekten çok zor. Allah`u Teala bu kutlu etkinlikte emeği geçen tüm müminlerden razı olsun. (Ayetullah Turgut, Veysi Çetik - İLKHA)