KONYA - Yerinde tespit çalışmalarından sonra ev eşyaları ve gıda paketleriyle Akkise'ye giden gönüllüler öncelikli olarak sel felaketinde çatısı çöken ve evdeki tüm eşyalarının zarar görmesiyle zor durumda olan ailenin ev eşyalarını yerleştirerek yardımlarına başladı.

Devamında Dul ve yetim bayanın evinde hiçbir eşyanın olmamasından rahatsız olan gönüllüler bayanın ev eşyasını yerleştirdi ve vermiş oldukları gıda paketiyle evinde güler yüz ile birlikte sıcak yemek yemeleri için yapmış oldukları yardımla aileyi mutlu ettiler.

Seydişehir Gönüllüleri daha önce iki yetimi Akkise'de evlendirdiler ve şimdi de ev eşyalarını yerleştirdiler. Yardım Gönüllüleri 3 yılı aşkın süredir devam ettirdikleri gıda paketi dağıtma çalışmalarına Ev eşyalarını yerleştirdikten sonra devam ettiler. Gıda paketlerinin dağıtımı sırasında Ayşe Kılıç teyzemizin yardım gönüllülerine sevgi dolu duaları Seydişehir Gönüllülerine daha da çok çalışma azmi ve mutluluk verdi.

Daha sonra Seydişehir Gönüllüleri adına açıklamada bulunan Murat Taşğın Bey, "Akkise'de bulunan tüm yetimleri Seydişehir merkezde açtığımız yetim giydirme merkezinde giydirdik. Akkise'de ihtiyaç sahibi ailelere burada bulunan gönüllü kardeşlerimizin yardımı ile ulaşıyoruz. Yetim dayanışma günleri çerçevesinde yetimleri halkımıza hatırlatıyor ve büyük önem veriyoruz. Bu çalışma çerçevesinde görüşmelerini ve yerini ayarladığımız yetim giydirme merkezini en kısa zamanda Akkise'de tekrar açacağız. Tamamen gönüllü olarak yapmış olduğumuz bu çalışmalara maddi ve manevi destek veren Seydişehir halkına teşekkür ediyorum" dedi. (Salih Keskin - İLKHA)