GAZİANTEP - Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Mehmet Kaya yaptığı açıklamada, 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri hakkında bilgi vererek, "Batı emperyalizmi tarafından çeşitli araç ve vesilelerle dünya Müslümanlarına empoze edilmeye çalışılan kokuşmuş ve miadı dolmuş batı kültürüne Seddi Zülkarneyn olan yüce Peygamberimiz Hz Muhammed'in (s.a.v) seçkin ahlakının ve yüce davasının anlatılması amacıyla düzenleyeceğimiz Büyük Kutlu Doğum Etkinliği'ne tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

 

Kaya, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, yüce Allah (c.c) tarafından alemlere rahmet olarak gönderilen, Peygamberimizin (s.a.v) Gazi şehrimize geliyor düşünce ve bakış açısıyla bütün hazırlıkları tamamladığımız kutlu doğum etkinliğine 'Hz Muhammed (sav) İstasyon Meydanına geliyor' heyecanıyla bütün şehir, halkımızı yapacağımız etkinliğe katılmalarını bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Kadın, Erkek, Çocuk, genç ve yaşlı herkesi etkinlik alanına davet eden Kaya, 'Beni görmediği halde bana iman eden kardeşlerimi görmeyi özledim' diyen ve ümmeti olarak gönlünden sevgimizi eksik etmeyen rehberimiz ve önderimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) hadisi şerifinin tabiri ile peygamberimizin bütün kardeşlerinin 15 Nisan 2012 pazar günü saat 13.30'da Gaziantep İstasyon Meydanı'nı kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklarımızla beraber salavatlar ve tekbirler getirerek en yüksek coşkumuzla etkinliğe katılalım" dedi.

 

Kutlu Doğum Haftası'nın tüm dünya Müslümanlarına huzur getirmesini, İslam aleminin içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında ayrılıkların son bulmasına ve vahdetin oluşmasına vesile olmasını temenni eden Kaya, Peygamber Sevdalıları olarak bütün halkın kutlu doğum haftasını en içten dileklerle kutladıklarını söyledi. (Şefik Mert - İLKHA)