GAZİANTEP-Gaziantep yerel basınında öne çıkan bazı haber manşetleri şöyle;

Ayıntab Gazetesi: İlahiyat Mezunlarına Müjde
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ilahiyat fakültesi mezunlarına müjdeli haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı Kuran-ı Kerim ve Hz Muhammed(s.a.v)'in hayatı derslerini yeni eğitim dönemine yetiştirmek için çalışmaları hızlandırdı. Bu dersler için 10 bin öğretmene ihtiyacı olan Milli Eğitim, Ağustos ayındaki atamalarda mevcut 5 bin ilahiyat mezununu kadroya atayacak.

 

Metropol Gazetesi: Kaçakçılık Operasyonu Düzenlendi
Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis tarafından düzenlenen iki farklı operasyonda, 1 ton kaçak çay ile 9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

Hâkimiyet Gazetesi: PKK'nın O Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Terör örgütü PKK'nın elinde bulunan rehin biri Gaziantepli 3 asker ile bir polis ve kaymakam adayının yeni görüntüleri yayınlandı. 1 Ekim 2011'de Şırnak merkezde kaçırılan Gaziantepli uzman çavuş Kemal Ekinci'nin ailesi de evlatlarının bir an önce kurtarılmasını bekliyor.

 

Oluşum Gazetesi: Kasa Fareleri
Girdikleri işyerlerinde bulunan çelik kasaları açarak içindeki altın ve paraları çaldıkları ileri sürülen 9 kişi yakalandı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Gaziantep merkezde 6, İslâhiye ve Birecik ilçesinde 1'er işyerine girerek kasadaki paraları çalan 9 kişi Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. (Ökkeş Korkmaz- İLKHA)