Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Antalya milletvekili adayları Eyüp Yanaç, Rıfat Karadaş, İsmail Kaya, Zafer Tekman ve Abdullah Demirtaş, Elmalı ilçe esnafını ziyaret ettiler.

Esnafla sohbet edip HÜDA PAR'ın parti programını anlatan milletvekili adayları, vatandaşların kendilerine ilettikleri sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek not ettiler.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Antalya milletvekili adayı Eyüp Yanaç, esnafın HÜDA PAR'a yaklaşımının müspet olduğunu ve ziyaretlerinde kendilerine sıcak davrandıklarını, bunun da kendilerini motive ettiğini ifade etti.

Esnafın işlerindeki durgunluktan şikayetçi olduğunu müşahede ettiklerini ifade eden Yanaç, "Elmalı ilçesi esnafını ziyaretimiz esnasında, şehre gelen ilçeye bağlı köylülerle görüşme ve partimizin mesajını aktarma imkânı da bulduk. Esnafın, halkın ve özellikle de çiftçilikle uğraşan köylülerin sorunlarını dinledik. Sıkıntıların toplumsal kesimlerin genelinde ortak olduğunu müşahede ettik. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; bu memleketin sorunlarının partimizin programı ve bakış açısı anlaşılmadan çözülemeyeceği bir hakikattir. Bu noktada HÜDA PAR'ın siyasi meselelerin çözümünün yanında ekonomik sorunların çözümü noktasında da çalışmaları var. Rabbim nasip ederse bunu mecliste dillendirmek istiyoruz. Bunun için halkımızın oyuna talibiz." dedi.

Milletvekili adayları, Elmalı esnafı ve bazı kanaat önderlerini ziyaretlerinin ardından partilerinin ilçede düzenlediği iftar programına katıldılar. Açık havada düzenlenen iftar programına kadın erkek, genç yaşlı yaklaşık yüz kişi katıldı.

Burada davetlilere hitap eden Yanaç, parti olarak insan ve adalet eksenli bir bakış açısının tesisi için mücadele ettiklerini, menfaatleri bir kenara bırakıp sadece halkın menfaati için çalışma sözü verdiklerini söyledi. (İLKHA)