BATMAN-Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, ABİGEM Batman Temsilcisi Harun İpekyüz ve ABİGEM Batman Koordinatörü Batman TÜMSİAD şubesine ziyarette bulundular.


BATSO Başkanı Nasıroğlu, TÜMSİAD gibi ulusal bir STK'nın Batman'da teşkilatlanmasının Batman için önemli olduğunu, TÜMSİAD'ın aldığı uluslararası ödüllerden ve Batman'da kısa sürede teşkilatlanmasına rağmen önemli mesafe kat eden Batman şubesini tebrik ederek BATSO olarak Batman'a hizmet misyonunu benimseyen her kesimi destekleyeceklerini dile getirdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt," Nasıroğlu Başkanlığında BATSO'da ciddi anlamda bir hareketlilik olduğunu, Batman'da artık sorumluluk üstlenen, kendi kabuğunun dışına çıkmaya başlayan bir Ticaret Odasının olduğu somut olarak görünmektedir. BATSO'ya kattığı yeni vizyondan dolayı Başkan Nasıroğlu'na teşekkür edip başarılarının devamını dilerim. Batman'da istihdam ve işsizlik ile ilgili sorunların çözümü için kurum müdürleri, oda ve STK'ların sık sık bir araya gelmeleri bu anlamda bir kurul veya çalıştay oluşturulması gerektiği kanaatindeyiz." dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA)