Batman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencileri tarafından organize edilen "Hemşirelik Haftası" kutlaması, Üniversitenin Batı Raman Kampüsü Merkezi Yemekhanede düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Uğur Karabat, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı İbrahim Kara, sağlık çalışanları, Sağlık Yüksekokulu personel ve öğrencileri katıldı.

Etkinlikte konuşan Rektör Durmuş, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen organizasyondan dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Tüm hemşire ve hemşire adaylarının Hemşirelik Haftası'nı kutlayan Durmuş, "Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, değerli hemşirelerimizin ve hemşire adayı öğrencilerimizin hemşirelik haftasını kutluyorum." dedi.

Düzenlenen yemek programının ardından Üniversitenin Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri tarafından belirlenen hemşire adaylarına ödül verildi. (İLKHA)