Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Siirt'te "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Siyer Sınavı'na katkı sunan okul idarecilerine teşekkür mahiyetinde üzerinde  "O'nu Oku O'nu Yaşa" ve "O'nu örnek almadıkça insanlık huzur bulamaz" yazılı kalem kutulu hediye takdim edildi.

Okulları ziyaret eden Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Sabahattin Keleş ile Peygamber Sevdalıları Üyesi Selman Güner, okul idarecileri ile bir araya gelerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Daha sonra platform yetkilileri tarafından, Siyer Sınavı'na katkı sunan idarecilere hediye takdim edildi.

İdarecilere katkılarından dolayı teşekkür eden Keleş, "Hamdolsun ki bu senede sınavımızı başarı ile gerçekleştirdik. Yaklaşık 6 bin 200 kişi sınava katılım sağladı ve 30'dan fazla okulda sınavları gerçekleştirdik. Siyer Sınavı'na katılımlar her yıl artarak devam ediyor. Tabi bu sene katılım geçen seneye oranla 3 kat arttı, bunun en büyük nedenlerinden biri de okul idarecilerimizin sundukları katkı sayesindedir. Konu Peygamber Efendimiz olunca herkes elinden geleni yapmaktan çekinmiyor. Bu vesile ile sizin araçlığınızla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Herkes bilsin ki yapılan bu çalışmaların Allah katında büyük bir mükâfatı vardır." şeklinde konuştu

Keleş, İLKHA'ya  da sınav süresince verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, üzerinde  "O'nu Oku O'nu Yaşa" ve "Onu örnek almadıkça insanlık huzur bulamaz" yazılı kalem kutusunu hediye etti. (Murat Orhan-İLKHA)