Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünün çeşitli bölümlerden 10 öğretim üyesi alacağına dair ilan yayımlandı.

Buna göre; iktisadi ve idari bilimler fakültesine bir profesör, ilahiyat fakültesine 2 profesör ve 2 doçent, teknoloji fakültesine bir doçent, tıp fakültesine bir profesör ve 2 doçent, turizm fakültesine bir profesör alımı yapılacak.

Adayların, öğretim üyesi başvuru formu, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, askerlik belgesi ile birlikte başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, profesörlük/doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, akademik değerlendirme belgesini (Üniversitenin Akademik Değerlendirme Kurulundan alınacak), yayın listelerini (yayınlardan birisi başlıca araştırma eseri olarak gösterilecek) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek rektörlüğe 15 gün içerisinde başvurmaları gerekiyor.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacak. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şartı bulunuyor. (İLKHA)