Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Bakanlar Kurulunun, 16 ilde yeni ilçe göç idaresi müdürlükleri kurulması hakkında kararı yayımlandı.

Buna göre; Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatındaki bazı yerlerde ilçe göç idaresi müdürlükleri kurulması; İçişleri Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca 19 Şubat'ta kararlaştırıldı.

İlçe göç idaresi müdürlüklerinin kurulduğu yerler:

Adana'nın Ceyhan ilçesi, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi, Ankara'nın Altındağ ilçesi, Antalya'nın Alanya, Kaş, Kemet ve Manavgat ilçeleri, Aydın'ın Didim, Kuşadası ve Efeler ilçeleri, Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi, Erzurum'un Aşkale ilçesi, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi, Hatay'ın Reyhanlı ve İskenderun ilçeleri, İstanbul'un Beşiktaş, Beylikdüzü, Pendik, Kadıköy, Sultanbeyli, Bakırköy, Fatih, Küçükçekmece, Ataşehir, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa ilçeleri, Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesi, Kocaeli'nin Gebze ilçesi, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi, Muğla'nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçeleri, Şanlıurfa'nın Suruç, Akçakale ve Ceylanpınar ilçeleri. (İLKHA)