Bingöl'de inşaat grubunu temsilen bir araya gelen Abdul hâkîm Ayık, Abdülhamit Bayar ve Halil Aydoğdu, 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) meclis ve akabinde yönetim kurulu seçimlerine katılacaklarını duyurdu.

Bingöl İnşaat Grubunu temsil eden Abdulhakim Ayık, 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine katılacaklarını belirterek,  "1 Nisan'da yapılacak olan Bingöl Ticaret Sanayi Odası meslek komitesi seçimlerine şuan da meclis te bulunan inşaat gurubunu temsil eden arkadaşlarımız aday olmayacaklarını beyan etmişlerdir. Bizler de bu nedenle yaptığımız geniş çaplı bir istişare sürecinden sonra inşaat meslek gurubunda aday olmaya karar verdik." dedi.

"BİNTSO meclisinde kendi meslek gurubumuzda hizmete talibiz"

"Bizlerde bu alanda her birimiz çok uzun yıllardır memleketimize hizmet veriyoruz." diyen Ayık, sözlerine şöyle devam etti:

"İlimizin inşaat ve bağlı iş kollarında ve sanayimizin daha çok gelişmesi için Bingöl Ticaret Sanayii Odasının meclisinde kendi meslek gurubumuz, oda meslek gurubu içerisinde en büyük meslek gurubu olan inşaat gurubunda hizmete talibiz. Bizler bu işe talip insanlar olarak şunun farkındayız. Bu makamlar icraattan ziyade talep, idare ve organize makamlarıdır. Bundan hareketle dürüst, duyarlı ve dirayetli bir şekilde güzel bir üslup ile meslek gurubumuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

 "Seçime girecek üyeler yetki belgelerini mutlaka almalı"

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasının bütün üyelerine seslenen Ayık, 1 Nisan'da yapılacak olan seçimler öncesi yetki belgelerinin mutlaka alınması gerektiğini söyledi.

Ayık, "Arkadaşlarımızın seçime katılmaları ve nasıl bir idare talep ediyorlarsa kendi hür iradeleri ile tecelli etmelerini bekliyoruz." dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)