Bingöl'de 'Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı' Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleştirildi.

Bingöl İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan koordinasyon toplantısına Vali Mantı'nın yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Halim Sügü, Vali yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil, ilçe kaymakamları ile kurum amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Mantı, "Bu hizmetleri gerçekleştirirken, hiçbir şekilde kurumsal taassuba kapılmamalıyız. Asıl olan vatandaşımıza zamanında ve kaliteli hizmet sunabilmek olup mağduriyet yaşatmamak ve afet ve acil durumlarda mağduriyetleri asgariye indirmek temel hedefimizdir. Vatandaşımızın kış aylarına dönük talep ve tepkilerine hazırlıklı olmalı ve sorunları en hızlı şekilde, en uygun araçlarla ve en uygun dille çözmeliyiz. İmkanları optimum düzeyde kullanmalıyız. Özellikle ilçelerimiz ile yoğun ve sıcak temas halinde olmalıyız. İl ve ilçelere ulaşımı sağlayan yolların kapalı kalmaması için olağanüstü seferberlik göstermeliyiz." dedi.

Toplantı, Vali Mantı'nın konuşmasının ardından söz alan İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü M. Emin Boğatekin'in 'Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı'  ile ilgili olarak bir sunum gerçekleştirmesinin ardından sona erdi. (İLKHA)