Emperyalist ABD'nin Kudüs'ü siyonist işgalcilerin başkenti olarak ilan etmesinin ardından tüm dünya Müslümanlarından tepkiler gelmeye devam ediyor.  

Adıyaman'da Murat Kuştepe isimli vatandaş ABD'nin şer planını ve siyonist işgalcilerin Filistinlilere yönelik şiddet uygulamalarını kınamak ve bunu tüm dünyaya duyurmak amacıyla Demokrasi Parkında açtığı stantta imza kampanyası başlattı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği imza kampanyasının 10 gün süreceğini dile getiren Kuştepe, Adıyaman'ın tepkisini dünyaya duyurmak istediğini belirtti.

Kuştepe, "Adıyaman halkının tepkisini hem ülkemizde hem de bütün dünyaya duyurmak için böyle bir imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım. ABD'nin Kudüs kararının ardından Filistinlilere yönelik şiddetini arttıran israil bu kez de Filistinlilere yönelik idam cezasını getirmeyi ön gören tasarıyı da oylamaya sunacaktır. İşgal ettikleri Kudüs'ün asıl sahiplerini terörist olarak suçlayamazlar. İsrail diye bir ülke tanımıyoruz." dedi.

Kudüs'ün tüm Müslümanların başkenti olduğunu vurgulayan Kuştepe, "Dünyada bir buçuk milyar Müslüman var, artık birlik olmanın vakti geldi geçiyor. Müslümanların tüm dünyaya hakim olma vakti geldi artık. Bu işe bir dur diyelim. Kudüs Filistin'in ve tüm Müslümanların başkentidir. Burada toplanan tüm imzalar başta Cumhurbaşkanlığına ve Birleşmiş Milletlere gönderilecektir. Hedefimiz ve amacımız belidir. Kudüs Müslümanların ve Filistin'in başkentidir. İsrailin değil." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)