Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir iş yerinden 500 bin lira değerinde endüstriyel mutfak malzemesi çaldıkları gerekçesiyle 4 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz cuma günü Şehitkamil ilçesi Osmangazi Mahallesi'ndeki bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, söz konusu iş yerinden 500 bin lira değerindeki endüstriyel mutfak malzemeleri çalındı.

Hırsızlık olayının ardından başlatılan çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlıkta kullanılan kiralık kamyoneti terk edilmiş halde buldu. Güvenlik kamerası ve araçta yapılan parmak izi çalışmasının ardından hırsızların kimlikleri ve çaldıkları malzemelerin yerini tespit etti.

Kimliği belirlenen şüphelilerin çalıntı malzemeleri Şahinbey ilçesi Beyazlar Mahallesi'ndeki bir depoda gizlediği tespit edildi. Savcılık kararıyla depoya operasyon düzenlendi.

Operasyonda çalınan endüstriyel mutfak malzemeleri, elektronik cihazlar ve jeneratörlerin yanı sıra 2 silah ve satışa hazır uyuşturucu ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, Yılmaz K, Erkan K, Mahmut C. ve Halit K, isimli şüpheliler gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)