1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde FİFA Başkanı Gianni Infantino'yu kabul edecek.

- Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına başkanlık edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Beştepe Sofrası"na katılacak.

2- 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor

- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

- TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, Yılmaz ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyeti ayrı ayrı kabul edecek.

- Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, MEB Başöğretmen Salonu'nda öğretmenlerle bir araya gelecek.

3- Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Leonard She Okitundu ile görüşecek.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesince inşa edilen Cevat Güleç Ortaokulu, Şehit Ömer Halisdemir Özel Eğitim Okulu ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Anaokulu için düzenlenecek açılış törenine katılacak.

5- TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyonunda, Maliye Bakanlığının 2018 yılı bütçesi ile Merkezi̇ Yöneti̇m Bütçe Kanunu Tasarısı ve Merkezi̇ Yöneti̇m Kesi̇n Hesap Kanunu Tasarısı'nın maddeleri görüşülecek.

- Anayasa Komisyonunda, Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.

6- Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, AA Finans Masası canlı yayın konuğu olacak.

7- TÜİK, bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin ticaret ve hizmet ile sanayi iş gücü girdi endekslerini, kasım ayı sektörel güven endekslerini duyuracak.

8- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kasım iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi, imalat sanayisi kapasite kullanım oranı ve 6 aylık yatırım eğilimi istatistiklerini açıklayacak.

9- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile Soçi'deki Üçlü Suriye Zirvesi'nin yansımaları izleniyor.

10- A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 Dünya Kupası Eleme Grubu maçında Letonya ile karşılaşacak.