Ağrı 100'üncü Yıl Mahallesinde yanından geçtiği elektrik direğindeki kaçak akıma kapılarak hayatını kaybeden Medine Polat isimli çocuğun ardından hâlâ gerekli tedbirlerin alınmadığı belirten mahalleli yetkililere tepki gösterdi.

Yaklaşık 5 aydır yaptıkları tüm müracaatlara rağmen bir adım atılmadığını ve en nihayetinde 7 yaşındaki Medine'nin elektrik direğindeki akıma kapılarak hayatını kaybettiğini belirten 100'üncü Yıl Mahallesi sakinleri, yeni bir facia istemediklerini dile getirdiler.

Söz konusu direği kendi imkânlarıyla naylon torbalarla sarıp sarmalayan mahalleli, yetkililerin artık yaşadıkları mağduriyeti görmelerini istediler.

Kaçak akım olan direğin arka tarafında İsmet Ömeroğlu İlkokulunun olduğunu belirten mahalleli, her gün yüzlerce çocuğun bu güzergâhı kullandığını ifade ettiler.

İlke Haber Ajansına (İLKHA) WhatsApp Haber Hattı'na ulaşan mahalle sakinleri, çektikleri videoda; Ağrı Valisine, Başbakana ve Cumhurbaşkanına seslenerek, kimsenin sorunlarıyla ilgilenmediklerini söylediler. (İLKHA)