Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Midyat ilçesinde bazı imam ve Kur'an kursu öğreticilerine hediye gönderdi.

Büyükşehir belediyesinin halkla ilişkiler müdürlüğü bünyesinde açılan "Mardin Masa" ekibi, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi adına Midyat'ta görev yapan bazı imam ve Kur'an kursu öğreticileri ile Midyat İlçe Müftüsü M. Şafi Bilik'e hediye takdim etti.

Midyat İlçe Müftülüğünde ağırlanan ekibe Müftü Bilik eşlik etti. Burada yapılan hediye takdiminden sonra Midyat'ta görev yapan bazı imam ve Kur'an kursu öğreticilerine de hediye verildi.

Buna karşılık müftülük tarafından Vali Yaman'a "Efendimizin Hayatı" adlı bir kitap ve Mardin Masa ekibine birer adet Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilik, "Bu anlamlı günde bizleri unutmayan valimiz ve başkanvekilimiz Sayın Mustafa Yaman'a çok teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlarımızın 'Cami ve Din Görevlileri Haftası'nı kutluyorum." dedi. (Süleyman Tunç - İLKHA)