Son günleri bahar havasında geçiren İstanbul`da, kar yağışı yeniden başladı. Akşam saatlerinde başlayan sulu kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini artırarak devam etti.

Son yılların en soğuk kışını geçiren İstanbul`da hava sıcaklığı yeniden düştü. Son birkaç haftayı bahar havasında geçiren İstanbul`da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı tekrar başladı. İlerleyen saatlerde rüzgarla birlikte etkisini daha da arttıran kar yağışı, sokakta yürüyen vatandaşları zor durumda bıraktı.

Öte yandan Kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırarak devam etmesi bekleniyor.

EDİRNE`DE ETKİLİ OLUYOR

Edirne`nin Keşan,Uzunköprü,İpsala ve Enez ilçelerinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı ise etkisini sürdürerek devam ediyor.

Kar yağışı nedeniyle Keşan-Uzunköprü karayolunun Karapınar rampasında kayan bir tır aracı yolu kapattı. Keşan`dan Uzunköprü yönüne geçici olarak trafik durduruldu. Karayolları ekipleri devrilen tır aracına ulaşmaya çalışıyor. Kar yağışı Keşan-Gelibolu,Keşan-İpsala,Keşan-Malkara ve Keşan Enez Karayollarında da etkisini sürdürüyor.

Karayolları 4 ekip halinde karayollarında tuzlama çalışması yapıyor. Keşan Belediyesi de ilçe içindeki yollarda tuzlama çalışması yapıyor.