BATMAN-Batman Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Kozluk İlim-Der, Kutlu Doğum hazırlıklarına hızlı başladı. Batman Peygamber Sevdalıları Platformunun başlatmış olduğu``her gül bir salavat hergün bin salavat Hz. Muhammed`e Milyar Salavat`` kampanyasının afiş ve broşürlerini ilçe genelinde dağıttı.
 
 
Yine Peygamber Sevdalıları Platformunun 14 Nisan Cumartesi günü Türkiye geneli yapacağı ve ilk 10`a girecek yarışmacıların umre seyahatiyle ödüllendirileceği KDSS(Kutlu Doğum Siyer Sınavı) sınavının da afişleri ilçenin belirli noktalarına ve işyeri camekanlarına dernek görevlileri tarafından asıldı. Dernek yetkilileri, Kutlu doğum ayını dolu dolu yaşamak ve yaşatmak için ellerinden geleni yaparak yüce Allah`ın hoşnutluğunu en güzel bir şekilde kazanmak için özveriyle çalışacaklarını dile getirdiler.
 
 
Dernek yetkilileri, "Kozlukta sınava girecek adaylar, son başvuru tarihi olan:7 Nisan Cumartesi günü kadar İlim-Der binasında kayıt yaptırabilirler. Dernek adresi: Çarşı Merkezi Bosch Bayii üstü No:2 İletişim numarası: 0537 254 6781 / 0537 636 5661" ifadelerin kullandılar.
 
 
Kaynak:Batman Basın