HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu "Kudüs İçin YolAçık" basın açıklamasına katılan gençler duygularını paylaştı.

Siyonist işgalcilerin Kudüs'te estirdiği terörü lanetlemek üzere HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu kitlesel basın açıklamasına katılan gençler, Kudüs davasının tüm İslam âlemini ilgilendirdiğini ifade etti.

Yaklaşık 1 aydır terör çetesinin, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'yı günlerce ibadete kapatacak kadar pervasızlaştığını belirten Sinan Çetinsu, "HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı, Kudüs İçin Yola çık, Kudüs İçin Yol AÇIK basın açıklamaları düzenliyor. Şanlıurfa'da da düzenlenen basın açıklamasına katıldık. Basın açıklamasına STK başkanları ve diğer parti gençlik kolları başkanları katıldı. Gençler Selahaddin beklememelidir. Kendileri Selahaddin olmalıdırlar. Çünkü Kudüs Müslümanları bekliyor. Kudüs ümmetin ortak davasıdır. Bu nedenle bütün STK'lar, parti yetkilileri hiçbir menfaat gözetmeden Kudüs için çabalamalarıdır. Önemli olan ümmetin kanayan yarası olan Kudüs için bir ve beraber olmamızdır.  Elimizden gelen gayreti sarf etmeli, gerek basın açıklamaları, gerekirse de eylemler yapılmalıdır." ifadelerine yer verdi.

"Selahaddin'in torunları yeniden dirilmelidir"

Siyonist terör rejiminin Müslümanların birliğinden korktuğunu vurgulayan HÜDA PAR Elâzığ İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kavaklı, "Selahaddin'in torunları olan gençlerimiz Kudüs'e sahip çıkacaklardır. Kudüs İslam'ındır, İslam'ın kalacaktır. Siyonist çete bunu zihinlilerinin en derinliklerine kaydetmelidir. Mescid-i Aksa İslam'ındır. Bundan dolayı gençliğe çağrımız Kudüs'e sahip çıkmalarıdır.  Selahaddin'in torunları yeniden dirilmelidir. Kudüs yeniden Selahaddin torunlarıyla özgürlüğüne kavuşmalıdır. Bu konuda birlik olmalıyız. Birlik ruhumuzu yeniden kuşanmalıyız. Birlikte hareket etmeliyiz. Ancak bu şekilde Kudüs'ü özgür haline getirebiliriz. Çünkü Siyonist çete bizim birliğimizden korkuyor. Onların korkuları bizim beraber hareket ettiğimizdendir." diye konuştu.

"Bütün Müslümanları bu tür etkinlikleri yapmaya davet ediyorum"

Mehmet Emin Bayram ise, "Müslümanların özellikle gençlerin Kudüs davası için bir araya gelmesi büyük bir şereftir. Bütün Müslümanları bu tür etkinlikleri yapmaya davet ediyorum. Gerek bisikletli gerekse farklı etkinlikler yapabilmelidir." dedi.

"Kudüs meselesi İslam ümmetinin meselesidir"
Hasan Tatlı da Kudüs davasının tüm İslam âleminin davası olduğunu söyleyerek İslam ülkelerini Kudüs davasını sahiplenmeye davet etti. (İLKHA)