EKONOMİ SERVİSİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası`ından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin iki Ar-Ge merkezine sahip "tek" bankası olarak teknolojiye ve dijital bankacılık alanına ciddi yatırımlar yapan Kuveyt Türk, geleceğin bankacılığını şekillendirecek bilgi teknolojileri ve inovasyon endeksli projelere imza atmaya devam ediyor.

Kuveyt Türk, "Tekno MT 2017" ve "Tekno Kampüs 2017" adıyla başlattığı iki yeni işe alım projesiyle kendisini bankacılığın bilgi teknolojileri alanında geliştirmek isteyen öğrencilere ve yeni mezunlara deneyim ve kariyer fırsatı sunuyor.

Tüm Teorik Bilgileri Kuveyt Türk Bünyesinde Pratiğe Dökebilecekler

Kuveyt Türk Strateji Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, Tekno MT (Management Trainee) programıyla üniversitelerin mühendislik fakültelerinden yeni mezun olan veya en fazla 3 yıllık iş deneyimine sahip adaylara bankacılığın bilgi teknolojileri alanında kendini geliştirme, geleceğin yöneticileri olma fırsatı sunduklarını bildirdi. Demir, konuyla ilgili şunları da kaydetti: "Adaylar öğrendikleri tüm teorik bilgileri Kuveyt Türk bünyesinde pratiğe dökebilecek. Benzer amaçla öğrenciler için sunduğumuz Tekno Kampüs ise kendini bilgi teknolojileri alanında geliştirmek isteyen üniversitelerin mühendislik fakültesi öğrencilerine yönelik hazırladığımız bir istihdam ve sosyal sorumluluk projesidir. Mezuniyete kadar devam eden program, öğrencilerin okulla birlikte yürütebileceği şekilde planlanıyor."