Yozgat`ta kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildi
 
Yozgat`ta akşam saatlerinde etkili olan sisli havanın ardından başlayan kar yağışının sabaha kadar devam etmesi kenti beyaza bürüdü. Kar yağışının tipiye dönüşmesi ilde eğitime bir gün ara verilmesine sebep oldu.
 
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il merkezindeki okullarda ve taşımalı eğitim gören ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında 29 Şubat 2012 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Okula gitmek için yola koyulan öğrenciler, sabah açıklanan tatil kararı üzerine tekrar evlerine döndü. Öğrenciler, okulların tatil olmasına sevindiklerini belirtti.
 
Kırıkkale
Kırıkkale`de kar yağışı etkisini gece giderek artırdı. Yüksek kesimlerde 20 santimetreyi bulan kar kalınlığı ve tipi sebebi ile valilikten açıklama geldi. Valilik, yoğun kar yağışı sebebi ile eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiğini, ayrıca kamuda çalışan engelli personelin de bugün idari izinli sayılacağını duyurdu.
 
Bursa
Bursa`da yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi. 29 Şubat 2012 Salı günü eğitime bir gün ara verilen ilçeler şöyle: Merkez Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ile İnegöl ve Harmancık.
 
Kırşehir
Kırşehir`de kar nedeniyle taşımalı eğitim veren okullar bugün tatil edildi. Kırşehir Valiliği`nden yapılan açıklamaya göre; il genelinde taşımalı eğitim gören okulların kar nedeniyle tatil edildiği duyuruldu.
 
Bu arada il özel idaresi ekipleri ve karayolları ekipleri kar nedeniyle kapalı olan yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.
 
Isparta
Isparta Valisi Memduh Oğuz, kar yağışı nedeniyle Sütçüler ve Aksu ilçesiyle, bu ilçelere bağlı belde ve köylerde eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.
 
Oğuz, kent merkezi ve diğer ilçe ve beldelerde herhangi bir olumsuzluk olmadığığını kaydetti.