Kaza, Atatürk Caddesi Nazar Düğün Salonu önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Söğütlü`den Ferizli yönüne giden Emin Çimen (46) yönetimindeki 54 LP 720 plakalı otomobil, buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Mikail Bayram`ın kullandığı 54 TK 103 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü Çimen ve aynı araçta bulunan Tekin Tan (32) araç içinde sıkıştı. Kamyonet sürücüsü Bayram ile Cebrail Bayram, Şeyma Akbulut (10) ve Ahmet Cankotan (12) yaralandı. Kamyonetteki yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Ferizli İlçe Hastanesi`ne kaldırıldı.
 
Otomobilde sıkışan ve durumları ağır olan Çimen ile Tan, itfaiye ekibinin çalışması sonucu kurtarıldı. Ambulanslarla Ferizli İlçe Hastanesi ve Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Emin Çimen ile Tekin Tan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlçe hastanesine götürülen 4 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Yenikent Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
KOCAELİ’NDE ZİNCİRLEME KAZA: 1 ÖLÜ, 12 YARALI
Kocaeli`nde, TEM Otoyolu Bekirdere Rampası Ankara istikametinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 11 araç birbirine girdi. 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.
 
Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Yolda 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti: Ankara istikametine gitmekte olan 34 ZE 6890, 34 GG 7640, 34 GG 2126, 06 EYL 53 araçlar ile 31 N 6017 plakalı kamyon ve plakası öğrenilemeyen dört araç daha kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoldan çıktı. Önünde kaza meydana geldiğini gören 34 HA 0503 plakalı kamyonun sürücüsü Haydar Özdağ, fren yaparak yavaşladı. Kamyonun yavaşlamasıyla birlikte hemen arkasında seyreden ve İstanbul`dan Gürcistan`ın başkenti Tiflis`e yolcu götüren 61 S 0352 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün ön kısmı çöktü. Kazayı maddi hasarla atlatan sürücülerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Sağlık görevlileri, Otobüste bulunan ve durumu ağır olan Ali Kemal Karaağaçlı, Vahdet Aktaş ve Alina Ositova`yı KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi`ne, Bıdına Arabulı, Eka Arabulı, Galina Bogverradze, Turan Doguz, Halit Sürücü ve Mehmet Korkutoğlu`nu Kocaeli Devlet Hastanesi`ne, Erdoğan Akoğlu, Nani Bokhsolyan, Nino Hanturidze, Ketevan Tabatadze`yi Seka Devlet Hastanesi`ne kaldırdı. Durumu ağır olan Ali Kemal Karaağaçlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikameti ulaşıma kapatıldı. Yaklaşık 5 kilometrelik araç trafiği oluştu. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan çekilmesinin ardından TEM Otoyolu ulaşıma açıldı. Karayolları ekipleri yolda kar kürüme ve tuzlama çalışması yaptı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
KIRIKKALE’DE ZİNCİRLEME KAZA: 25 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
Kırıkkale`de yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle oluşan zincirleme trafik kazasına 25 araç karıştı. 4 kişi yaralandı.
Kaza, Kırıkkale - Kayseri karayolu Keskin rampası mevkiinde meydana geldi. Kayseri`den Kırıkkale`ye giden Kenan Şahin yönetimindeki 16 KN 797 plakalı yolcu otobüsü ile sürücüsü henüz belirlenemeyen şeker yüklü 38 TP 505 plakalı TIR çarpıştı. Kaza yapan araçlara, Turgay Kılıç yönetimindeki 34 TL 0518 plakalı TIR, sürücüsü belirlenemeyen 38 PT 971 plakalı kamyon ile 21 araç çarptı.
 
Kaza sonrası bir araçta sıkışan 2 yaralı, itfaiyenin yoğun çabası sonucu kurtarıldı. Diğer araçlardaki 2 yaralı ile birlikte toplam 4 kişi hastanelere kaldırıldı. Kırıkkale-Kayseri karayolunda ulaşımın kontrollü olarak sağlanabildiği bildirildi. Yollarda tuzlama çalışması yapan karayolları ekipleri, kaza yapan araçlar yüzünden güçlükle ilerleyebildi.
Bu arada, Kırıkkale merkeze bağlı Kızıldere köyüne hasta almaya giden bir ambulans kara saplandı. Kızıldere köyündeki hastayı bir başka ambulans gelerek hastaneye kaldırdı. Kara saplanan ambulans, karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.