Kızıltepe Zabıta Ekipleri, akşam saatlerinde kaldırım ve cadde denetledi. Cadde ve kaldırım işgali yapan ve uyarıları dikkate almayan esnafa cezai işlem uygulandı.

Ekipler, vatandaşların rahat bir şekilde Cumhuriyet Meydanı'nda dolaşmaları için meydanı motosiklet ve bisiklet girişine kapattı.  

Mardin Caddesi, eski Hastane Caddesi, Endüstri Mesleki ve Teknik Lisesi önü, cafeler, kaldırım ve caddeleri denetleyen Zabıta ekipleri, cadde ve kaldırımları işgal eden esnafı ilk önce uyardı daha sonra uyarıları dikkate almayanlara cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Konuyla ilgili Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz şimdi ye kadar gündüzleri denetim yapıyordu. Akşamları da denetim ve kontrollere başladık, denetimler daha sıkı devam edilecektir. Mardin Caddesi, eski Hastane Caddesi, Endüstri Mesleki ve Teknik Lisesi önü, cafeler kaldırım ve caddelerde yapılan denetimlerde ilk önce kaldırımları işgal eden esnaflar uyarıldı. Uyarıya uymayan esnaflara ise ekiplerimiz cezai işlem uyguladı. Cumhuriyet Meydanı'nda ise motosiklet ve bisikletlerden geçilmiyordu. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde dolaşsın diye meydanın giriş ve çıkışlarına ekipler yerleştirdik ve meydanı motosiklet ile bisiklet girişine kapattık." denildi. (İLKHA)