Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler de belli oldu.

Batman İMKB Belde Ortaokulu öğrencilerinden 16 tanesi TEOG sınavında sorulan tüm sorulara doğru cevap vererek büyük bir başarıya imza attı. 120 sorunun hepsini doğru cevaplayan öğrenciler Türkiye birincileri arasına katıldı.

Öğrencilerinin başarısından ötürü büyük mutluluk yaşadıklarını belirten okul yetkilileri, yaptıkları açıklamada, “Merkezi ortak sınavlarda 16 öğrencimiz sorulara tam doğru cevap vererek Batman şampiyonu olmuştur. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güzel bir başarıya imza atmıştır. Batman’da diğer hiçbir okulda böyle bir başarı yok. İMKB Belde Ortaokulunun başarısı gerçekten övgüye değer.” ifadelerine yer verdi.

Birinci olan 16 öğrencinin isimleri ise şöyle:  Mustafa Emir Özel, Mehmet Fatih Ocak, Miray İnci Başaran, Edanur Çetin, Muhammed Talha Gökmen, Cansu Çiçek, Işıl Canpolat, Arjin Canpolat, Beyzanur Kiper, Şahin Göymen, Gamze Akın, Edanur Özhan, Yusuf Yapıcıoğlu, Ahmet Şimşek, Abdullah Ardıl Acar ve Seyfullah Binay. (M.Fatih Akgül - İLKHA)