Şanlıurfa`nın Viranşehir ilçesinde bulunan sabır kahramanı olarak bilinen Hz Eyyüp`ün türbesini ziyaret ettiler.

Komela İslami Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Dr. Bestoon Hama Salih, Komela İslami Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdülbari Zübeyir`in yer aldığı heyet, dün Mardin gezilerinin ardından Viranşehir`e gelerek ilçenin tarihi yerlerini gezdiler.

HÜDA PAR Viranşehir ilçe teşkilatını ziyaret eden heyet ardından heyet ilçeye başlı Eyupnebi beldesine gelerek burada bulunan Sabır kahramanı olarak bilinen Eyyüp Peygamber, eşi Hz. Rahime ile Hz. Elyasa'nın türbelerinin ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretle ilgili bilgi veren Komela İslami Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Dr. Bestoon Hama Salih, “Türkiye`ye gelmemize vesile olan Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ederiz.  Pazar günü Diyarbakır`da düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için geldik. Böyle etkinlikler İslam ümmeti açısından çok önemlidir. Dünyadaki bütün Müslümanları bir araya getiriyorlar bu da büyük bir başarıdır. Burada bize verdikleri ilgiden dolayı özellikle HÜDA PAR ve Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun.” dedi. (Sabri Acet-İLKHA)