Peygamber Sevdalıları Platformu, yarın Ağrı'da gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliğine davet için halka gül ve siyer kitabı dağıttı.

Platformun İl Koordinatörü Arif Yılmaz ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşlara gül ve "Hira'dan Yükselen Nur" isimli kitabı dağıttı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan heyet, gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Etkinliği bildiren broşürleri de dağıtan platform yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar, Kutlu Doğum etkinliğine katılacaklarını söylediler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, yarın düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini belirtti.

Kutlu Doğum haftası vesilesiyle çeşitli faaliyetlerin yapıldığını ifade eden Yılmaz, "Pazar günü düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarımız devam ediyor. Şehrin birçok noktasına brandalar ve afiş astık. Aynı zamanda el ilanı ve 10 bin adet siyer kitabı dağıttık. Şimdi de halkımızı Kutlu Doğum etkinliğine gül dağıtarak davet ettik. Faydalı bir çalışma oldu. Bu vesileyle tüm peygamber sevdalısı halkımızı 30 Nisan Pazar günü Şehir Stadyumu'nda yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)