Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 16 Nisan`da gerçekleştirilecek olan referandum için alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu, ‘Seçim Güvenliği Toplantısı`na başkanlık etti.

16 Nisan`da yapılacak referandum öncesi Gaziantep Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Ali Yerlikaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Ersever, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyyüp Özkeçeci, SP İl Başkanı Mehmet Karalar, CHP İl Başkanı Hayri Sucu, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Anavatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir ve BBP İl Başkanı İhsan Kaya katıldı.

Toplantıda Yerlikaya, referandumda halkın huzur ve güven içinde hür iradesinin sandığa yansıtılması için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

Vali Yerlikaya, referandum nedeniyle alınan tedbirleri katılımcılar ile paylaşarak, belirlenen tedbirlerin uygulanması ve muhtemel sıkıntıların çözümü konusunda siyasi partilerin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, gösterilen işbirliği ve diyaloğun sürdürülmesinin önemine işaret etti.

Referandum güvenliği toplantısı katılımcılar tarafından dile getirilen hususların görüşülmesiyle sona erdi. (İLKHA)