ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yarın saat 13.30`da Topçu Meydanı`nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliği için hazırlıklar, tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan platform yetkilisi Şanlıurfa Mustazaf Der Başkanı Mehmet Kışlar, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak yarın Topçu Meydanında saat 13.00`te düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programımıza inşallah tüm halkımızı coşkulu bir şekilde alanı doldurmaya bekliyoruz. Resulullah`ın (sav) misafirliği için tüm halkımızın 2 saatlik bir feragatte bulunacağını çok iyi biliyoruz. Çünkü halkımızın Resulullah`a sevgisi sonsuzdur" diye konuştu.

"Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu etkinlikteki tek gayemiz; Allah`ın rızasına nail olmaktır. Mart`ın 15`inden beri başlatmış olduğumuz salavat kampanyasına da çektikleri salavatları teslim etmek isteyen halkımızın 0543 543 09 00 numaralı telefonu arayabileceğini" belirten Kışlar. "Kutlu doğum programımızda su dağıtmak isteyen hayırseverlerin de aynı numarayı arayabileceği veya etkinlik alanına dağıtmak istedikleri suları getirebileceklerini" belirtti.

Ali Durmaz - İLKHA