Aralık 2007 yılında kurulmuş olan Joyetech, elektronik sigara ya da e sigara üreticisidir. Joyetech e sigara İlk ürünü olan Joye 510`u 2008 yılında piyasaya sürmüş. Manuel pili geliştirmesi e sigaraların en önemli problemi olan kartuş kaçaklarının önüne geçmiştir. 2009`da da Joyetech, Joye eGo sigarasını geliştirmiştir, pil ömrü uzamış ve kartuş hacmi artmıştır. 2010 yılında atomizer teknolojisini geliştirdi. Daha sonrasında Joyetech, içinde değiştirelibilir atomizer ve pil bulunan eCab i geliştirdi, böylelikle güçlü buhar elde edilirken aynı zamanda şık bir görünüm ortaya çıkmış oldu.

Elektronik Sigara Nedir?

Elektronik sigara ya e sigara, elektronik nikotin taşıyıcı sistemlerdir. Bu sistemde pil ile çalıştırılan cihaz nikotin, aromalar ve diğer kimyasalları buhar aracılığı ile kullanıcıya iletir, e sigara sisteminin sigaraya göre avantajı dumansız olmasıdır, böylece sigara dumanından kaynaklı akciğer hastalıklarının önüne büyük ölçüde geçilebilir. Şu an piyasada iki yüz elliden fazla e sigara markası bulunmaktadır, Joyetech e sigara kalitesi ve teknolojide öncü oluşu ile ön plana çıkmaktadır. E sigaralardan bir kısmı şekil sigarayı ya da pipoyu andırırken, bazıları kaleme benzemektedir. Yeni çıkan doldurulabilir tanklı modeller ise şekil açısından daha ilginç görünmektedir. E sigara, klasik sigaraya göre daha güvenli bir seçenek olarak düşünülmektedir.

Elektronik Sigaranın Bileşenleri

Çoğu e sigara üç farklı bileşenden meydana gelir. Buharlaşmayı sağlayan ısıtıcı, parça nikotin içeren sıvıyı kullanıcıya ulaştırmak üzere buharlaştırır. Kartuş ise farklı miktarlarda nikotin, aromalar ve diğer kimyasalları içeren sıvı ile dolu olan parçadır. Pil ise tüm işlemin gerçekleşmesini sağlayan bir güç kaynağıdır. Çoğu e sigara cihazında kullanıcının içine çekme hareketi pil ile çalışan buharlaştırıcıyı aktive eder ve kartuşun içerisine bulunan aroma ve nikotin içeren sıvıyı buharlaştırır. Böylelikle oluşan buhar e sigara kullanıcısı tarafından solunabilir.

Joyetech e sigara hakkında ürün ve fiyat bilgisi almak için lütfen aşağıdaki adreste yer alan internet sitesini ziyaret ediniz.

http://www.joyetech.store/