Gaziantep`in Şehitkamil ilçesinde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen Fatma Köroğlu hayatını kaybederken, eşi Mehmet Köroğlu ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Şehitkamil ilçesine bağlı Atabek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Köroğlu (65) ve Fatma Köroğlu (62) çiftinden haber alamayan yakınları yaşlı çiftin evine gitti.

Yaşlı çiftin evine giden yakınları, Mehmet ve Fatma Köroğlu`nun hareketsiz bedeni ile karşılaşınca durumu sağlık görevlilerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaşlı çifti ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırdı.

Buradan da özel bir hastaneye sevk edilen Fatma Köroğlu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşi Mehmet Köroğlu ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü saptanan 5 çocuk annesi Fatma Köroğlu'nun cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.  

Mehmet Köroğlu`nun ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)