Hilvan Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini öncülüğünde Halep'ten tahliye edilen siviller için yardım kampanyası başlatıldı.

Yardım kampanyası kapsamında toplanan giyim, battaniye, gıda, ayakkabı ve ayni yardım malzemeleri İdlib'deki mülteci kamplarına gönderilmek üzere Hayrat Vakfına teslim edildi.

Hilvan Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu öncülüğünde Halep için başlatılan yardım kampanyasına başta öğrenciler olmak üzere, veliler ve öğretmeler de destek verdi.

Okul Müdürü Mehmet Şakir Seçme, "Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir" hadisini hatırlatarak kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Seçme, "Hilvan ilçemizde HALEP Kerbelasındaki mazlumlar için az da olsa bir umut ışığı olmak amacıyla okulumuz öncülüğünde ilçemizdeki diğer okulların da desteğini alarak yardım kampanyası başlattık. Hamdolsun yardım kampanyamıza başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere diğer okullardan da teveccüh gösterildi. Bir hafta gibi kısa bir süre zarfında giyim, gıda, battaniye, ayakkabı gibi ayni yardımların yanında nakdi olarak da yardım toplandı. Toplanan yardımları Hayrat Vakfı Şanlıurfa Temsilciliği aracılığıyla Halepli kardeşlerimize ulaştıracağız inşallah.” diye konuştu. (Ramazan Şefkatlı- İLKHA)